Cine suntem noi?

Care Plus este o agenție austriacă de recrutare de personal calificat pentru îngrijirea la domiciliu.  Recrutăm direct și fără intermediari, din zona de vest a României, îngrijitoare cu experiență, pe care le plasăm clienților noștri din Austria, ce locuiesc în zone exclusiv urbane, și anume orașe cu peste 20.000 de locuitori.

Valorile principale ale companiei noastre sunt transparența, integritatea, corectitudinea și calitatea transpuse într-o potrivire bună și o excelentă colaborare între îngrijitori și pacienți.

Ce facem diferit?

Maria popescu

Maria Popescu

Mariei îi plac foarte mult florile și grădinăritul. În timpul liber iubește să planteze în grădina casei sale flori, dar și legume și verdețuri pe care le folosește mai apoi la gătit.

  • match

    0%
PLUS SIGN
Hannah

Hannah Gruber

Hannah are o grădină mare în care, odinioară, planta legume și verdețuri pentru toată familia. Acum, de când are probleme de sănătate, nu mai poate planta în grădina fără ajutor.

  • match

    0%

Din 2015 am dezvoltat un algoritm de potrivire în timp real a îngrijitorilor și a celor ce necesită îngrijire în domeniul îngrijirii pe termen lung la domiciliu.  Potrivirea se realizează pe baza compatibilității socio-psihologice dintre îngrijitor și pacient și ajută la construirea unei relații de durata.

 

Astfel furnizăm servicii de calitate clienților noștri iar ingrijitoarele noastre lucrează cu cazul potrivit experienței și intereselor lor.

Ce ne propunem?

Misiunea noastră principală este să aducem transparență și calitate pe piața serviciilor de îngrijire, astfel încât îngrijitorii să obțină aprecierea pe care o merită pentru muncă lor și utilizatorii de îngrijire să aibă cea mai bună îngrijire posibilă pentru nevoile lor.

Facem tot posibilul că ingrijitoarele noastre să aibă tot sprijinul de care au nevoie, să fie mulțumite financiar și să se simtă apreciate și respectate la locul de muncă.

Echipa noastră

Pepa Ana Maria
Director Recrutare CarePlus România

Tel Ro. +40729109917
At +43 660 2652583
Adresa: Viktringer Ring 26, 9020 Klagenfurt
E-mail: ana.pepa@careplusromania.com

Geanina Curea
Specialist Recrutare CarePlus România

Tel. +40726959288
Adresa: Bd. Revoluției din 1989,
Nr. 7, Ap. 2A,
Timișoara, 300054
E-mail: geanina.curea@careplusromania.com

Muller Ingrid
Director Economic Care Plus România

E-mail: ingridirinamuller@yahoo.com
Adresa: Bd. Revoluției din 1989, Nr. 7, Ap. 2A, Timișoara, 300054

Muller Astrid
Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal

E-mail: astrid.muller1995@gmail.com

Bianca Schwab
Director Vânzări CarePlus Austria

E-mail: office@careplus24.com
Adresa: Viktringer Ring 26, 9020 Klagenfurt

Anja Silberbauer
Director General CarePlus Austria

Adresa: Viktringer Ring 26, 9020 Klagenfurt