Care Plus te premiaza

Care Plus răsplătește loialitatea dumneavoastră, dar și treaba bine făcută! Noi apreciem și premiem cu bonusuri îngrijitoarele noastre care lucrează cu dedicare și pun suflet în ceea ce fac!

Recomanda-ne

Lucrezi cu noi și ești mulțumită?
Cunoști pe cineva care ar dori să lucreze în domeniul îngrijirii de bătrâni la domiciliu?

Atunci de ce să nu beneficiezi de bonusul nostru de Recomandare!

Este foarte simplu!
Tu îți ajuți colega să își găsească un loc de muncă mai bun și noi te răsplătim cu 30 Euros

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos, iar dacă colega alege să lucreze cu noi, vei primi banii direct în cont!

Cea mai buna ingrijitoare

no 1
image romanian caregiver

Ana H.

Îngrijitoarea lunii Septembrie: Septembrie

Ana H.

Cu experiență de peste 15 ani în domeniul îngrijirii la domiciliu, Ana ne-a demonstrat că atenția, grija și treaba bine făcută sunt răsplătite pe deplin! Gertrude S., doamna de care Ana are grijă are doar cuvinte de laudă la adresa ei, și a întâmpinat-o pe Ana cu un buchet de flori și o mică atenție, cu ocazia onomasticii.

Gertrude și familia ei îi doresc Anei toate cele bune și multă sănătate și putere de muncă să le fie alături cât mai mult de acum înainte!

Bonusuri de sarbatori

Pentru că înțelegem cât de greu este să nu fi alături de cei dragi de sărbători, Care Plus premiază ingrijitoarele noastre cu bonusuri și cadouri speciale de sărbători! Îngrijitoarele ce aleg să lucreze cu noi de sărbătorile de iarnă, vor primi în luna respectivă un extra bonus de 100 Euro și un cadou pe care să îl împartă cu cei dragi de acasă!

De sărbătorile pascale îngrijitoarele noastre ce vor lucra în această perioada, vor primi din partea noastră un bonus de 100 Euro!

Vă mulțumim că ne-ați oferit încrederea și sprijinul dumneavoastră!